Силвия Аризанова

Моето лято в 10 реда: Силвия Аризанова

27 септември 2018

Това лято беше интересно. Имам чувството, че непрестанно влизам от един ангажимент в друг. Понякога ми идва в повече, но се радвам на пълноценно изживяно време. Стартът на сезона дойде с новината, че в България вече няма кой да изработи ортезите, с които ходя от години. От там, като се започна, та още не е свършило.

Този август ми се получи малко сбъркан – от най-спокойния месец в годината, се превърна в един от най-натоварените. Чакам с нетърпение есента – тогава поне работните ангажименти и сблъсъците с администрацията са си съвсем на място.

Все пак лятото си беше хубаво. Радвам се, че успях да се справя с предизвикателството да ставам в 5 часа сутринта в продължение на повече от месец. Не е лесно, но в това има някаква магия и спокойствие. Трудното е да си легнеш в по-нормален час, особено лятото.

Снимка: Силвия Аризанова

Снимка: Силвия Аризанова

Разбира се, съществено място в живота ми през летните месеци намери InLife, също творческата дейност и плетенето на една кука. За съжаление с приятелите ми сякаш сме в различни измерения – с много малко от тях се видяхме, а и с любимото ми занимание, свързано с история малко изостанах. Спортуването се получи, но или интензивно, или в съвсем отпускарски режим.

Без ремонтни дейности също не мина – наложи се да смъквам тапети и да боядисвам, но пък това може да бъде и приятно занимание.  Обновлението на дома носи голямо удовлетворение. Затова макар и тежка, си е сладка работа.

Намери се време и за почивка – малко къпане в морето, разходки в планината, горски плодове, радост и любов… всъщност много любов.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)