Мона от „Революция Z“ се омъжи за сина на продуцента Димитър Гочев

21 юли 2017

Известната певица и актриса Мона Недева от няколко дни официално е омъжена жена. Любимката на тийн аудиторията, нашумяла с ролята си в хитовия сериал „Революция Z“ се омъжи за оператора Радослав Гочев, син на продуцента Димитър Гочев.

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Двойката е сгодена от миналата година, като е любопитно, че се среща именно по време на снимките на тийнейджърската сага. „Още в момента, в който се запознахме, разбрахме, че нещо ще има там. Бяхме много близки приятели, всеки си имаше гадже, излизахме заедно, докато не осъзнах, че излизам повече с него, отколкото с всички останали. И му казах: “Тук има нещо”. И така започнахме да живеем заедно“, разказва Мона, цитирана от „24 часа“.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Малко преди сватбата, и двамата споделят, че не гледат на бракуването като на сериозно житейско събитие, а по-скоро като на празник, на който да съберат най-близките си хора и приятелите си. Въпреки това, на церемонията, на която булката бе облечена в семпла рокля с съчетание с кецове, Мона не успя да скрие вълнението си и се просълзи.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)