20180206-bellucci-post

Моника Белучи в Alexandre Vauthier на наградите Lumieres Award

06 февруари 2018

Един месец преди церемонията „Сезар“, в Париж се състоя друга церемония по награждаване – Lumieres Award, френският еквивалент на наградите „Златен глобус. Сред гостите на традиционното събитие имаше много звезди, но най- ярко на червения килим, без съмнение, блестеше Моника Белучи. 53-годишната италианска актриса, която има дългогодишен опит във френското кино и поддържа топли връзки с кинематографите  (и не става дума само за бившия й съпруг Венсан Касел), тази вечер  измени на любимото си черно и се яви пред фотографите в червена лъскава рокля до земята на Alexandre Vauthier, която подчертаваше всички извивки на тялото й.

23rd Lumieres Award Ceremony At Institut Du Monde Arabe

 

Интересното е, че звездата не се притеснява от възрастта  - тя спокойно приема промените, свързани с времето, и не измъчва себе си, опитвайки се да изглежда по-млада.

Аз не съм човек, който става в шест сутринта и отива в салона. Сладко, торта, чаша вино, в редки случаи цигара – обичам всичко. И моят съвет към всички: яжте и пийте, правете секс и много се смейте – останалото ще последва,

Моника разкри правила си за живота.

Е, в случая с Белучи, тези правила очевидно работят добре!

20180206-bellucci-1

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)