w99dd0

Море от бронз в лятната колекция гримове на Dior

06 април 2019

Пролетта е разцъфтяла  и вече все по-често си мислим за лятото. Да, и козметичните марки се съгласяват с нас – съвсем скоро лятните козметични колекции ще започнат да се продават една след друга. От 15 април на пазара излиза линията Dior Wild Earth. Този път тя е  посветена на златните нюанси, които изглеждат много хубаво на загоряла кожа.

w99kjk0
Dior Addict Lip Tattoo матово червило е обновено. Питър Филипс, креативен директор на Дома на грима, предлага да комбинирате тъмните винени тонове със злато. Формулата също се е променила – сега 80% от съставките са естествени, а устойчивостта е обещана за 12 часа. За да добавите матирани текстури, използвайте ги заедно с Dior Addict Lacquer Stick – за първи път тя е направена с блестящи бронзови частици, така че ще бъде добре комбинирана с тъмно вино червило.

w99lll0

w990
В допълнение – две нови версии на Diorskin Mineral Nude Bronze на прах. Dior 5 Couleurs класическа палитра също е актуализирана – сега тя има два комплекта нюанси: по-жълто-златни и по-розово-златни.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)