DPP_0074

„Морските“ Оскари отличават най-зелените хотели

19 юли 2017

Церемонията Marine Lifestyle Awards 2017 ще отличи най-успешните компании в морския регион на страната на 28 юли 2017 г. от 19 часа на сцената на Амфитеатъра в град Приморско. Третото издание на престижните награди е под патронажа на Община ПРИМОРСКО, която и това лято стартира рано туристическия сезон с препълнени хотели, с десетки културни и спортни събития.

Един от водещите хотели в града – комплекс „Сънрайз“, е сред номинираните за престижните статуетки. Освен, че няма конкуренция по природен ресурс – разположен е на цели 4 500 кв. м., 3 хиляди от които зеленина, той предлага и куп услуги за своите гости. Намира се в началото на главната улица в Приморско, на около 350 метра от южния плаж на града. Комплексът се състои от две сгради, голям плувен басейн, детски плувен басейн, ресторант, SPA център, фитнес, защитен детски кът. Разполага с общо 80 помещения, спрямо различните нужди на своите клиенти.

osk1

Заслужена номинация получи един от най-предпочитаните ресторанти на Черноморието – Мусони Fish&Wine в Слънчев бряг. Концепцията на Мусони е позната на ценителите от два водещи ресторанта в Пловдив – „Хемингуей“ и „Мемори“.

Конкурсът Marine Lifestyle Awards 2017 подкрепя идеите за по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в Лайфстайл индустрията, която дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)