Снимка: Дончо Георгиев, VIP Communication

Морските Оскари отличиха успешния Черноморски бизнес и туризъм

01 август 2017

Мащабният форум за бизнес и туризъм, който се проведе на сцената на Амфитеатъра в Приморско, възнагради иновациите, инвестициите и зелените проекти от най-северната до най-южната част на Черноморието, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Морските Оскари за поредна година показаха добрите практики в развитието на региона и разбиха митовете за преобладаващ алкохолен туризъм в курортите ни. Семейни, бутикови и арт хотели „дефилираха“ по време на празничното за българския бизнес и туризъм събитие.

Голямата награда на Морските Оскари за цялостен принос в развитието на морския регион отличи постиженията на д-р Димитър Германов, кмет на най-бързо развиващата се Черноморска община – Приморско. След мандат и половина в управлението на общината, д-р Германов постигна редица успехи в развитието както на инфраструктурата и икономиката в региона, така и в туризма, в културния и в обществения живот на града. Приморско се нареди сред лидерите в културно-историческия туризъм и може да се похвали със своите забележителности, които не само развива, но и опазва.

Снимка: Дончо Георгиев, VIP Communication

Снимка: Дончо Георгиев, VIP Communication

Наградата бе връчена на председателя на общинския съвет Златина Тюлиева от Юлиян Балчев от Българската агенция за инвестиции. Той подчерта, че голяма част от чуждите инвеститори първо са били туристи у нас – най-често на Черноморието, харесва им страната и след това предприемат реализирането на различни проекти в България. Той връчи и другата голяма награда – Лидер в хотелиерството, която отличи постиженията на най-големия туристистически холдинг у нас – Виктория Груп. Стаутетката и почетната грамота получиха Пламен Хутов, регионален мениджър на Виктория Груп и Ангелина Ангелова – директор ПР и комуникации на Виктория груп.

Останалите награди бяха връчени от специалните гости и от медийните партньори на Морските Оскари – доц. д-р Наталия Футекова, управляващ съдружник на ERP България, Даниела Стойчева – собственик на най-големия сайт са отдих и свободно време TopOfertite.com, Дончо Георгиев – управляващ съдружник на VIP COMMUNICATION​, журналистката от БНР Петра Талева и Ели Сачанска от Би Ти Ви – 6 и 7. Медийните партньори на събитието – списание Туризъм и отдих, връчиха специални награди за отличените – годишен абонамент за единственото печатно издание за туризъм у нас.

Снимка: Дончо Георгиев, VIP Communication

Снимка: Дончо Георгиев, VIP Communication

Препълненият с публика Амфитеатър в Приморско пя и танцува с талантливите деца на България – сензацията от Музикалния фестивал в Рим, любимка на Ерос Рамацоти и продуцентите му – 9-годишната отличничка от Националното музикално училище Л. Пипков – Моника Шахин и с носителката на златни медали от Международни фестивали – 8-годишната варненска певица София Иванова. На финала нестихващи аплодисменти получи звездата от „Гласът на България“ Тихомир Митов, който изненада публиката с нов ремикс с български фолклор на световния хит на Джъстин Бийбър „Let Me love you“.

Водещи на церемонията бяха Павел Владимиров, познат на зрителите от сутрешния блок на Нова тв и на БНТ, както и от шоуто „Като две капки вода“ и Патриция Кирилова, журналист и управляващ съдружник на организаторите VIP Communication.

Снимка: Дончо Георгиев, VIP Communication

Снимка: Дончо Георгиев, VIP Communication

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)