Мото сезон 2015 – открит!

28 март 2015

По традиция, мото сезонът в София се открива официално всяка първа събота след Първа Пролет. Пред Александър Невски се събират стотици мотори, а при хубава метеорологична прогноза – хиляди. Тази година датата е 28-ми март. Макар че не случихме на слънчево и топло време, поне нямаше дъжд и нетърпеливите да поставят началото на мото сезона се събраха да празнуват.

DPP_37240

Гледайте репортажа ни, за да видите най-атрактивните мотори и още по-атрактивните им собственици, представители на различни мото клубове. Ще разберете и как се ходи на обиколка до Камбоджа и околностите с мотори под наем и какво съветват мотористите, рамо до рамо с г-жа Фандъкова за безопасно шофиране, така че да бъдат намалени инцидентите с мотористи по пътищата.

DPP_37262

И както каза водещият на събитието – актьорът Юлиан Вергов, който също кара мотор: „Пазете мотористите, да не ви пазим ние!“ In Life съветва – карайте внимателно и поглеждайте в огледалата по-често. Честито откриване на мото сезон 2015 и безаварийни приключения на две колела!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)