20200106-jenanons

Мрежата обсъжда реакцията на Дженифър Анистън на шегата на Брад Пит за неговите любовници

07 януари 2020

На церемонията на наградите Златен глобус 2020 50-годишната Дженифър Анистън и 56-годишният Брад Пит се „сблъскаха“ за първи път от близо 15 години  на червения килим. Ето защо и срещата на бившите съпрузи се оказа във фокуса на вниманието.
Актьорът получи награда за поддържаща роля във филма „Имало едно време … Холивуд“. Когато Пит се представи на сцената, бившата му приятелка Дженифър Анистън се качи в обектива на камерата.
20200106-jen1
„Исках да поканя майка си на тази церемония, но не можах, защото всяка жена,  която стои до мен, се приема за моя любовница. И това би било просто неудобно - пошегува се Брад, което накара Джен да се смее.
А преди церемонията актьорът в интервю за Entertainment Tonight неочаквано нарече Дженифър Анистън своята приятелка.
„Да, разбира се, ще дойда да поздравя Дженифър, защото тя е моят най-добър приятел“  - каза актьорът пред репортери, добре запознат какво чака цялата публика.

След като журналистите на изданието казаха, че целият свят би искал да ги види заедно отново в една снимка, той се пошегува:

„Второто най-важно събиране на годината? Разбрах … След събирането на Приятели, разбира се!“

Припомняме, че актьорите бяха женени от 2000 до 2005 година. Въпреки развода, Пит и Анистън поддържат приятелски отношения. През февруари 2019 г. Пит присъства на честването на 50-годишнината на Анистън в хотел Sunset Tower в Лос Анджелис.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)