14-mia-swier-and-darren-criss-wedding

Музикална екстраваганца – сватбата на Дарин Крис и Миа Суви

21 февруари 2019

Дарън Крис, печеливш актьор, автор на песни и музикант, който започна да играе Блейн в гимназиалната драма Глей и наскоро участва в „Убийството на Джани Версаче“ се ожени за американската  режисьорка, продуцент и музикант Миа Суви  през уикенда в Ню Орлиънс, а сватбата беше, както можеше да се очаква, един внушителен концерт. Вместо да наемат група, двойката привлича на помощ таланта на своите сватбени гости, включително Леа Микеле и Джон Стамос.

05-mia-swier-and-darren-criss-wedding

„Може да се каже, че сме се оженили, с малко помощ от нашите приятели“ – шегува се Дарън.

Четиридневният празник бе като непрекъснат ден, който започна на Деня на Свети Валентин.  В петък всички гости направиха  екскурзия до блато с алигатори, а Миа караше въздушна лодка. По-късно същата вечер двойката бе домакин на вечеря и пре-парти. „Сватбата  просто продължаваше да върви и никой не искаше да свършва“, казва Дарън. „Беше по-малко празник на нас и по-скоро празник на живота, който сме изградили заедно. Цялата работа беше мечта. Точно това се надявахме да бъде. Най-добър уикенд в живота ни.

02-mia-swier-and-darren-criss-wedding
Нищо не беше традиционно – дори сватбения им вид. Да, булката се обърна към дизайнерката Вера Уанг – която беше там сутринта на сватбата, за да й помогне в приготвянето и обличането на роклята.  В същото време Дарън избра бял смокинг на Джорджо Армани, с шал-яка, украсена с коприна.

13-mia-swier-and-darren-criss-wedding

След като всички снимки от предварителната церемония бяха направени, Миа и Дарън отидоха до мястото на церемонията в червен кабриолет  Ролс-ройс на приятел. Празниците започнаха с церемония на открито в градината на скулптурата в Музея на изкуствата в Ню Орлиънс.

15-mia-swier-and-darren-criss-wedding
Сватбеният дизайнер е Кристин Банта, която създава уникално пространство – пътека от антични килими, осветена с море от свещници, обграждащи пътеката, водеща до няколко гигантски дъбови дървета.

28-mia-swier-and-darren-criss-wedding

Около 22:00 часа – точно в момента, когато гостите вероятно си мислеха, че нещата ще ссвършат идва драматична промяна на светлината, която е сигнал, че е време гостите да се преместят в музея.

30-mia-swier-and-darren-criss-wedding

„Едно от нещата, които очаквахме най-много, беше нещо, което всъщност скрихме от почти всички преди сватбата“, обяснява Дарън. „Идеята беше да превърнем една стара традиция в нещо много по-модерно и със сигурност много по-забавно – аз и булката изпяхме първата си песен заедно.“  Следва парти до зори, една неописуема музикална екстраваганца!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)