34119485_1801240799935155_6097711391077040128_n

„Музика под небето на Париж“

10 юни 2018

Последната за сезона среща с „Музика под небето на Париж“ на сцената на „Студио 5″ ще бъде в неделя, 10-и юни. Мелодиите от миналия век – на Едит Пиаф, Шарл Трене и Жо Дасен – ще се преплетат на живо с мелодии от този – на ZAZ и Pink Martini, в изпълнение на добре познатите ни франкофони от Ginger Groove. Кадифеният глас на Боряна Йорданова ще ни поведе към парижките потайности, а компания на сцената ще и правят Борислав Илиев – китара, Стю Иванов – ударни, Влади Михайлов – контрабас и един музикален гост, чието име ще запазим в тайна. Запазете датата за това романтично пътешествие до Париж – неделя, 10-и юни!

Поредицата концерти „Музика под небето на Париж“ е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време „Музика под небето на Париж“ набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището „франкофоните на българската музикална сцена“. Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена.

За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джаз и звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.

Харесайте страницата на Ginger Groove и на partymusic.bg, за да научавате за още интересни концерти!

Вход: 15 лв.

Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)