Michael-Jackson

Мъдростта на краля

29 август 2015

За Майкъл Джексън, който днес щеше да навърши 57 години, е изписано и казано много.  Кралят на попа се изявява като музикален изпълнител, текстописец, продуцент, танцьор, хореограф, актьор и бизнесмен.

Гласът му и характерният му стил оказват голямо влияние върху развитието на съвременната музика. Майкъл Джексън също така е и хуманист, основател на фондацията „Heal the World“, която прави милиони долари дарения на различни организации.

Майкъл е един от малцината, които са включени в Rock&Roll Hall of Fame два пъти. Той е вписан в книгата на световните рекорди на Гинес заради броя на наградите „Грами“, които са му връчени.

Джексън, въпреки противоречията в личния си живот,  ще бъде запомнен на първо място със своята музика, невероятен принос към шоубизнеса и с доброто настроение, което песните му продължават да носят на неговите милиони почитатели.

В памет на КРАЛЯ, да си спомним отново за него с този online casino подбор от цитати.

 

Ако влезеш в този свят със знанието, че си обичан, и напуснеш този свят със знанието за същото, тогава всичко, което се случва в промеждутъка, може да бъде преодоляно.

Децата ми показват в своите щастливи усмивки божественото у всеки. Тази доброта, в най-чистата й форма, блести направо от сърцата им.

Трябва да излекуваме нашия накърнен свят. Хаосът, отчаянието и безсмисленото разрушение, които виждаме днес, са резултат от отчуждението на хората един от друг и от средата им.

Аз съм точно като всеки друг – и аз мога  да бъда наранен, и аз кървя. 

Защото исках да имам място, в което да създам всичко това, което никога не съм имал като дете. Именно това е причината да виждате  пързалки, животни, дори киносалон.

Да правиш нещата толкова добре, колкото последния път, не е достатъчно.

Лъжите пробягват спринтове, но истините пробягват маратони.

Често хората просто не виждат това, което виждам аз. Имат прекалено много съмнения. Не можеш да дадеш всичко от себе си, когато се съмняваш в себе си. Ако не вярваш в себе си, кой би повярвал?

Човешкото знание се състои не само от библиотеки с хартия и мастило – те включват също и томовете знание, написани в човешкото сърце, изваяни в човешката душа и гравирани в човешката психика.

Най-доброто образование в света е да наблюдаваш най-добрите докато творят, докато работят.

Хората ме питат как правя музика. Казвам им, че просто стъпвам в нея. То е като да стъпиш в реката и да се понесеш по течението. Всеки момент в реката има своята песен.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)