iStock_000059153448_Medium

Мъжете избират три вида секс

11 април 2016

Желанията на мъжете зависят до голяма степен от настроението и случилите се събития. Затова ще разкажем какъв секс да му подарите в зависимост от неговото състояние на духа и сексуалното му настроение.

Животинският секс
Той се е разпищолил, че е бил на карти или от победата на любимия му футболен отбор. Той жадува да се чувства победител и малко така хищник. Дайте му животинския секс, но преди това го накарйте малко така да се впусна на лов за вас. Сваляйте си дрехите постепенно, като се отдалечавате от него. Когато ви настигне, изреагирайте като заловена плячка или с някой мръсниши намек. Не експериментирайте с позата, а му се отдайте, притисната до стената и с крака, обгърнали кръста му.

Чувственият секс
Мъжете стават сантиментални, когато изпитват нещо ново – скок с парашут, красиво място в гората ири първото нощуване в купения апартамент. Възбужда ги също страхът след осъзнаването какво би могло да стане само допреди минути: ако не бе ударил спирачката навреме или ако се бе подхлъзнал на ръба на пропастта. В такива случаи мъжът е предразположен към по-спокоен и чувствен секс с целувки и докосвания. Използвайте позата да сте върху него, но лице в лице, като се целувате и галите един друг.

Мързеливият секс
Той е разстроен от провалената сделка, глобата или разправията с шефа. Дайте му възможност да се отпусне чрез секс, при който той ще може да лежи спокойно. Накарайте го да легне или да седне на дивана и започнете да го галите. Когато се възбуди достатъчно, седнете отгоре му, но с гръб. Така той на свой ред ще ви гали и ще се любува на извивките на вашия гръб. /БГНЕС

снимка: simpecado.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)