М. Найт Шаямалан създаде психо сериал за Apple TV+ (Видео)

26 октомври 2019

След като буквално преди дни Apple бе обявена за най-скъпата търговска марка в света, сега брандът работи упорито по поддържането на този имидж и сред „козовете в ръкава“ безспорно е новата й стрийминг платформа Apple TV+. Услугата се очаква да влезе в действие съвсем скоро, но каталогът с филмово съдържание набъбва все повече, а участие в това взимат все по-сериозни имена.

От компанията обявиха, че вече разполагат със сериал, създаден от популярния режисьор М. Найт Шаямалан, създал хитове като „Шесто чувство“, „Следите“, „Неуязвимият“ и много др.

Servant - сериал на Шаямалан за Apple

Новата ТВ сага носи името Servant и разказва за двама влюбени от Филаделфия Дороти и Шон Търнър. Те се опитват отново да стъпят на краката си, след като са загубили бебето си. Като част от своята терапия взимат в дома си реалистично изглеждаща кукла, към която Дороти дотолкова се привързва, че наема странна бавачка да се грижи за нея.

Сериалът е определян като психологически трилър. В главните роли влизат Лаурен Амброуз, Тоби Кебъл, Нил Тайгър Фрий и Рупърт Гринт от „Хари Потър“. Колкото до Apple TV+, стартът й е анонсиран за 1 ноември, а цената ще е 4,99 долара на месец.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)