
Необходими продукти:
4 сурови наденици
1 кг. лук
250 ml светла бира
50 ml олио
сол
Начин на приготвяне:
Надениците се надупчват с вилица и се слагат в дълбок тиган, като се налива 1 пръст вода. Тиганът се захлупва и се нагрява докато започне леко да ври. От време на време надениците се обръщат, докато водата изври. След това се добавя олиото и се пържат на умерена температура, без капак, докато станат златистокафяви. Лукът се нарязва „жулиен“ и се добавя в тигана. Пържи се, докато лукът започне да става златист, след което се добавя бирата. Оставя се на слаб огън, докато бирата поизври.
снимка: dastrueffelschwein.ch
Още по темата
-
Менюто на лидерите: с какво се хранят Обама и Путин
In TASTEКакво ли е да бъдеш лидер на страни като Русия и САЩ? Президентите Обама и Путин ...
-
Кростини по венециански
In TASTEБрускетите и кростините са сред най-популярните италиански предястия. Те обаче са доста тежки и често се използват ...
-
Френска лучена супа
In TASTEФренската лучена супа е вид супа, типичен специалитет на френската кухня. Традиционно се приготвя от ...
-
Антипасти Тоскана
In TASTEВкусното предястие популярно като Антипасти Тоскана е отлична идея по всяко време на деня (освен ...
Остави своя коментар през Facebook