bratwurst-zwiebelsauce-5

Наденица с лук на тиган по немски

01 април 2015

Необходими продукти:
4 сурови наденици
1 кг. лук
250 ml светла бира
50 ml олио
сол

Начин на приготвяне:
Надениците се надупчват с вилица и се слагат в дълбок тиган, като се налива 1 пръст вода. Тиганът се захлупва и се нагрява докато започне леко да ври. От време на време надениците се обръщат, докато водата изври. След това се добавя олиото и се пържат на умерена температура, без капак, докато станат златистокафяви. Лукът се нарязва „жулиен“ и се добавя в тигана. Пържи се, докато лукът започне да става златист, след което се добавя бирата. Оставя се на слаб огън, докато бирата поизври.

снимка: dastrueffelschwein.ch

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)