parad1

Над 12 000 души аплодираха на крака звездите в „Парада на шампионите“

30 март 2016

Красота, изящество и финес в съчетание с абсолютен професионализъм, това  видяха над 12 000 зрители в препълнената зала „Арена Армеец“ по време на шоуто „Парада на шампионите“.  За първи път българските любители на фигурното пързаляне имаха възможността да се насладят на майсторството на най- големите звезди във този спорт.

Абсолютен възторг предизвикаха изпълненията на двукратните световни шампиони Албена Денкова и Максим Стависки. „Либертанго” под съпровода на виртуоза Васко Василев взриви аплодисментите на публиката.  Второто вдъхновено изпълнение на двойката беше по песента „Девойко, мари хубава“, изпълнена от „Мистерията на българските гласове“. Хореограф на ефектно съчетание е Иля Авербух.

parad2

В шоуто взеха участие  олимпийските шампиони Алексей Ягудин, Татяна Навка и Роман Костомаров, Татяна Тотмянина и Максим Маринин, световните  и европейски шампиони Оксана Домнина и Максим Шабалин, Мария Петрова и Алексей Тихонов, многократните шампиони на Литва, медалисти от европейски и световни шампионати Маргарита Дробязко и Повилас Ванагас, както и  двукратните световни шампиони  при професионалистите Елена Леонова и Андрей Хвалко.

parad3

Публиката бурно аплодира седемкратния абсолютен шампион на Грузия Вахтанг Мурванидзе, както и комедийните изпълнения на световните шампиони по спортна акробатика и  акробатика  на лед, Владимир Беседин и Алексей Полищук.Организаторите от „Жокер медиа” вече подготвят второто идване на трупата на Иля Авербух. То ще бъде в рамките на световно турне, което стартира през месец януари 2017г., като първата му спирка е стадион „Уембли” в Лондон. Вече се уточнява датата на, която да очакваме отново шампионите.

Виж още снимки! 

Фотограф: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)