„Наистина любов“ с продължение?

23 декември 2017

Помните ли прекрасния коледен филм „Наистина любов“? Весел, романтичен, уникален филм, изигран чудесно от цял отбор невероятни актьори през 2003 г. От тогава мина много време, цели 14 години, но феновете на лентата неизменно си го гледат всяка коледа и подсмърчат щастливо с драмите на главните герои.  Не би ли било чудесно този филм да има продължение?! И докато си задавахме този въпрос, то взе че се появи.

download (2)

„Наистина любов“ си има продължение под заглавието „Наистина е Денят на червения нос“! Е, форматът не е на игрален филм, а късометражен. Създаден с благотворителна цел и е излязъл не по коледа, а в края на месец май 2017. Повече от десетилетие по – късно обаче, феновете имат шанс да научат как се е развил живота на любимите им герои.

Наистина Любов

Оригиналният актьорски състав от 2003

В лентата участват почти всички големи актьори от предишния филм (с изключение на екранното семейство на Ема Томсън и Алън Рикман, заради смъртта на актьора през 2016г.) и новините около тях са много.

Наистина любов

Греоинята на Кийра Найтли е все още щастливо омъжена, докато Линкълн, познат като Марк, нещастно влюбен на времето в нея се завръща, за да й представи своята съпруга – Кейт Мос (отново чрез ръчно надраскани постери разбира се). Междувременно министър председателят (в ролята Хю Грант) си е изградил лошия навик да танцува по стълбите и често да пада от тях. Натали, неговата бивша сътрудничка и сега съпруга, му прави чай и се опитва да го предпази до колкото може от тази му страст.  Даниел (в ролята Лиам Нийсън) дава бащински съвет на своя син – Броуди Сандърс, който във филма играе вече 26 годишният Сам. Той обявява на баща си, че е срещнал своята детска любов  Джоана (Олсън), и че те ще се женят.

Наистина любов

Кадри от новият филм

По неповторимо смешен начин в картината отново се появява Роулан Аткинсън, а министър предеседателят дава следващата своя незабравима реч от чиято есенция разбираме, че „любовта наистина е все още  навсякъде около нас“.

И не говорим само за романтичната любов“, допълва Грант. Повечето хора все още, всеки ден, навсякъде имат достатъчно любов в техните сърца, за да помагат на други човешки същества в беда. Доброто ще победи! Аз всъщност съм убеден в това.“

И така филм има. Да той е не по -дълъг от 20 минути, но ние сме толкова щастливи да си го припомним по коледа (защото истинските фенове вече са го гледали), заедно с  поредното подсмърчане над оригиналния „Наистина любов“.

Насладете се на прикачения в статията трейлър на „Наистина е Денят на червения нос“ .

love-actually-movie-poster-2003-1020189066

„Наистина е Денят на червения нос“ (на английски: Red Nose Day Actually) е британска късометражен филм от 2017 г. и продължение на филма „Наистина любов“. Създаден е като част от благотворителното събитие Деня на червения нос. Сценарист и режисьор отново е Ричард Къртис, а сред завръщащите се актьори са Хю Грант, Лиъм Нийсън, Колин Фърт, Андрю Линкълн, Чуетел Еджиофор, Кийра Найтли, Мартин Маккъчън, Бил Най, Томас Броуди-Сангстър, Лусия Монис, Оливия Олсън, Маркъс Бригсток и Роуън Аткинсън.

Филмът е излъчен за първи път по BBC One на 24 март 2017 г. в Деня на червения нос.

По-дълга версия на филма с участието на Лора Лини и Патрик Демпси е излъчена в Съединените щати на 25 май 2017 г.

По статията работи: Пламена Славова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)