item_aerotelklhomereception1500x600p1

Най-големият летищен хотел отвори врати в Китай

05 октомври 2019

Високотехнологичното международно летище Daxing в Пекин отвори врати в края на септември. Новият хотел на неговата територия е голям колкото един от вътрешните му терминали.Aerotel Beijing е част от веригата Plaza Premium Group, и е най-големият хотел, който се намира на летище в Китай, разказва CNN. Той отвори вратите си на 25 септември. Разполага с 215 стаи за гости, има два етажа и се простира на 9 хил. кв. м, което е сравнително малко, имайки предвид, че летището се простира на 700 хил. кв. м.

Aerotel Beijing е разположен в северозападната част на летище Daxing и е на пет минути от най-близките вътрешни гишета за регистрация и на 10 минути пеша от международните.
Хотелът се фокусира върху осигуряването на най-необходимото за пътуващите – душове и удобни легла. Дизайнът е сравнително скромен – минималистично обзавеждане и неутрални цветове.
На гостите не се налага да плащат за цял ден престой. Те могат да наемат стая за 3, 6, 9 или 12 часа.
„Създадохме Aerotel, за да се погрижим за пътниците, които се нуждаят от място за почивка точно на терминала, без ограничение във времето за престой“, казва в изявление Сонг Хой-си, основател и изпълнителен директор на Plaza Premium Group.
Гостите могат да посетят библиотека Lounge, да се възползват от услугите на ресторанта, който предлага международен бюфет и менюта „А ла карт“, да тренират във фитнес залата, да отсядат в стаи, наподобяващи птици или да посещават игрални зали.
Aerotel е и първият хотел от веригата, който разполага с две заседателни зали и многофункционална VIP стая, която може да приеме до 36 гости.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)