Най-добрата имитаторка на Уитни Хюстън вече е… мъж (Видео)

22 октомври 2019

Покойната Уитни Хюстън отдавна е спечелила своя легендарен статут в историята на музиката не само заради блестящата си кариера, но и заради уникалния си глас, който трудно можеше да намери конкуренция. Както се казва обаче, всяко правило има своето изключение, и в конкретния случай то се казваше Шарис Пемпенко.

Едва на 7-годишна възраст малката филипинка бе определена за детето-чудо, особено когато запееше хитове като I Will Always Love You и I Have Nothing, малко по-късно спечелили й и определението „най-добрата имитаторка на Уитни Хюстън в света“.

Имитатор Уитни Хюстън - жена после мъж

Тъкмо когато световната слава я застигаше обаче, Шарис взе едно смело решение, сложило край на този й живот. Физическата трансформация я превърна в момче, а това отне и вокалните й възможности. Днес тя се казва Джейк Зайръс, признава, че харесва момичета и продължава да се изявява на сцената.

Всеки който някога я е слушал като жена обаче, спокойно може да направи заключението, че музикалните й способности са просто бледа сянка на някогашните й. Със сигурност обаче е по-щастлива от преди… или щастлив, кой знае.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)