mari1

Най-добрата козметичка на Париж Мари-Йожени Верде пристига в София

17 февруари 2017

От 20 до 25 февруари, в София ще бъде най-добрата козметичка на Париж. Специалист, за който трябва да си запишете 3 месеца предварително час за процедура, в най-елитния салон на Шанз-Елизе – Посолство на красотата на Biologique Recherche Paris.

Мадам Верде ще бъде в България, за да проведе Мастер клас с избрани козметици в България и ще предаде своите златни правила за здраве, красива кожа и младежка фигура. За първи път в България, козметичка на президенти, холивудски звезди и модни икони ще преподава своите знания и вдъхновения!

Мари-Йожени Верде е не само козметик. Тя е уникален диагностик, терапевт, философ!

mari4

Може да ви се стори невероятно, но Мари-Йожени умее да диагностицира здравословното състояние на организма, само с един поглед върху кожата на лицето. Или обратното: да каже каква е причината, вашата кожа днес да изглежда така?!

Мари-Йожени Верде, е международен тренер на Biologique Recherche. Тя е родена в Колумбия, но живее във Франция от 1972. След години на специализирани обучения в естетиката, през 1977 тя завършва “Факултета по козметика на Париж”. Тя става експерт в грижите за красотата и усъвършенства знанията си, изучавайки курсове по масаж на тяло, софрология и природолечение при Пиер-Валентин Marchesseau (основател на съвременното природолечение).

mari3

След като работи за най-добрите козметични марки във Франция, като Lancôme и Clarins, през 1981 тя среща Иван Аллуш, основател на Biologique Recherche. От тогава, Мари-Йожени посвещава изцяло собствения си опит и страст на любимата марка, насочена към ефективност и естетични резултати. През последните 24 години, мадам Верде пътува навсякъде по света, в най-добрите и престижни козметични и СПА центрове, като посланик на философията и методологията на Biologique Recherche.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)