Най-добрите визии на Кари Брадшоу

14 август 2016

Сериалът „Сексът и Градът” (Sex and the City) е създаден по едноименната книга на Кандис Бушнел. Почти няма жена, която да не го е гледала. Но все пак, ако все още има някой, който не е запознат с живота на едни от най-известните телевизонни героини, ето за какво става въпрос:
Образът на Кари и нейните приятелки води до един нов, еволюционен поглед върху живота на неомъжените жени над 30 години. Тези момичета показват на света, че водят великолепен, бляскав и забавен живот, без да се грижат за пет деца, да живеят в къща извън Ню Йорк и да стоят по цял ден в кухнята. Брадшоу води рубрика във вестник „Ню Йорк Стар“, наречена „Сексът и Градът”. Всяка седмица тя пише статии, в които разисква различни теми, породени от сексуалния ѝ живот и този на нейните приятелки – Миранда Хобс, Саманта Джоунс и Шарлот Йорк. Тези великолепни неомъжени момичета минават през редица връзки с различни мъже, но в края на сериала всяка една от тях е открила любовта на живота си. През шестте сезона Кари има две основни връзки върху, които се гради сюжетът. Това са Ейдън Шоу и любовта на живота и Тузара/Джон Престън.

А ето и някои от най-запомнящите се цитати от филма:
Oблечени от глава до пети в любов.И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.
„В живота на неомъжената жена има три важни първи неща -първият път, когато правиш секс, първият добър секс и първото посещение в апартамента на мъжа,с когото ходиш.
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти…И ако си голям късметлия… са на един полет разстояние.“
Единственото нещо което сам правила в кухнята,е безпорядък.И няколко малки пожара.
Мъжете може да са открили огъня,но жените са открили как да си играят с него.“
„Когато си млада,целият ти живот е в преследване на забавленията.След това порастваш и се научаваш да бъдеш предпазлива-може да си разбиеш главата или сърцето.Оглеждаш се,преди да скочиш и понякога не скачаш,защото не винаги има кой да те хване,а в живота няма предпазна мрежа.Кога престана да бъде забавно и стана опасно?“

Животът на Кари Брадшоу става обект на подражание за много жени по света. Най-известната нюйоркчанка опрделено се превърна и в модна икона през годините. Подобно на героинята си Кари Брадшоу, Сара Джесика Паркър също успя да се сдобие с тази титла (разбира се с известна помощ от страна на стилисти и известни дизайнери). Вижте някои от най-добрите визии на Кари в нашата галерия.

Снимки: Нarpersbazaar
Източник: wikipedia

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)