смартфони

Най-добрите смартфони за 2018, според Fortune

26 декември 2018

Американското бизнес издание Fortune публикува Топ 5 списък на най-добрите смартфони за отиващата си 2018 година. В него очаквано попадат модели от водещите брандове на пазара, споделят от TechNews.bg.

Най-добрите смартфони, според Fortune, са iPhone XS Max, Google Pixel 3, Huawei Mate 20 Pro, OnePlus 6T и Samsung Galaxy Note9. Класацията потвърждава доминацията на Applе и Samsung, която започна в началото на второто десетилетие на новия век, за сметка на пионери на смартфон пазара като Nokia и HTC.

Същевременно присъствието на две китайски компании в Топ 5 на най-добрите смартфони – Huawei и Oppo – подсказва, че в близка перспектива сегашните лидери могат да се окажат в ролята на догонващи.

iPhone XS Max е похвален за хардуера и качествения софтуер, при Google Pixel 3 се изтъква качеството на снимките, докато Huawei Mate 20 Pro е оценен както за отличните си фотографски възможности, така и за продължителната автономна работа и технологиите за изкуствен интелект.

OnePlus 6T попада в престижния списък, заради доброто съчетание от цена и производителност и изключително бързия скенер за пръстов отпечатък. Samsung Galaxy Note9 пък е посочен като най-добрия флагман при Android смартфоните.

Вижте още: Samsung представи най-скъпия флип смартфон за годината – W2019

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)