original (4)

Най-ефектните жени на водещите политици

14 май 2017

Гледайки сериозните политици на деня, тези мъже със скъпи костюми и замах да властват и управляват, си мислим, че на тях наистина им е провървяло. Въпрос на съдба, на усилия или успех, зад техните кариери, обаче в голяма степен стоят и  жените им. Те са с тях в добри и лоши моменти – при възходи и падения, в ежедневието на тежката политическа динамика. Вижте тези красавици:

original (2)

Мелания и Доналд Тръмп

original (1)

Мелания и Доналд Тръмп

Няма как да не започнем със Мелания Тръмп, без да твърдим, че тя е най-красивата, чисто и просто е най-актуалнатапърва дама в момента и жената до Президента на суперсилата САЩ. Мелания, бивш фотомодел от Словения, благодарение на работата си се запознава с милиардера Доналд Тръмп.  Пет години по-късно тя става съпруга на бъдещия президент на Америка, по-възрастен от нея с 24 години. Всъщност Мелания се омъжва в зряла възраст – в момента на сватбата с Доналд тя е на 34 години. Сега госпожа Трамп е истинско ювелирно украшение до Президента на Америка.

original (3)

Олга и Игор Сечин

original (4)

Олга и Игор Сечин

Олга и Игор Сечин
Да се прехвърлим към другата супер сила – Русия, за да видим, че прочутата руска красота е до рамото на най-влиятелните мъже в политиката и в необятната страна. Игор Сечин е дългогодишен директор на Роснефт и заместник председател на Правителството на Руската Федерация – един от най-близките хора на Владимир Путин. А Олга? Тя е изключително красива. Около нея миналото лято се разгоря скандал, когато  «Новой газеты» изчисли, че тя прекарва повечето от времето си на яхта в Средиземно море. При това не каква да е яхта, а на борда на приказната St. Princess Olga с размер на футболно игрище, с басейни, хеликоптерни площадки, спа, кабинети, или чисто и просто казано – възлизаща на стойност 100 милиона евро! Отговорът на Олга Сечина бе „Изживей всеки миг от живота си“. Ето тук вече се съгласяваме и  млъкваме…

France's President Sarkozy and his wife Carla welcome Qatar Emir Sheik Hamad Bin Khalifa Al Thani at the Elysee Palace in Paris

Карла Бруни и Никола Саркози

Карба Бруни и Никола Саркози

Карба Бруни и Никола Саркози

Карла Бруни и Никола Саркози
Мадмоазел Бруни през 90-те години е един от най-скъпо платените модели в света. Но красавицата има и славата не само на манекенка, а и на рок изпълнителка. Пред нейния чар не успява да устои самият Президент на Франция Никола Саркози. Карла се запознава с него през есента на 2007 година. Те се срещнали една вечер в неформална обстановка и след месец се ожениха. Пресата веднага гръмна в безброй съмнения за връзката им, но Бруни и Саркози успяха да я убедят, че при тях любовта е била от пръв поглед.

Виктор Медведчук и Оксана Марченко

Виктор Медведчук и Оксана Марченко

Виктор Медведчук и Оксана Марченко

Виктор Медведчук и Оксана Марченко

Оксана Марченко, съпругата на Виктор Медведчук

Оксана Марченко, съпругата на Виктор Медведчук

Виктор Медведчук и Оксана Марченко
Екс главата на администрацията на Президента на Украйна и бывший лидер на СДПУ, 61-годишният украиски политик е женен за красавивата телевизионна водеща Оксана Марченко. Тя е и звезда от популярното шоу в Украйна «Х-фактор». Оксана, която е по-млада от съпруга си с 20 години, през 2004 роди дъщеря – Даша, кръстници на която станаха…Владимир Путин и Светлана Медведева.

original (12)

Илхам и Мехрибан Алиеви

original (11)

Илхам и Мехрибан Алиеви

Илхам и Мехрибан Алиеви
Умната и красива Мехрибан е родена в семейството на ректора на Националната авиационна академиия Ариф Пашаев и съпругата му  Аида Иманкулиева – известен филолог и арабист. Пашаеви са една от най-влиятелните фамилии в  Азербайджан. Мехрибан завършва с медал Медицински университет и става жена на бъдещия президент на страната.  Мехрибан работи по професията си в Московския научно-изследователски институт, а в последствие се отдава на благотворителност. Сега първата дама на Азербайджана е посланик на добра воля към ООН и ЮНЕСКО. И, разбира се – една от най-красивите първи дами.

данни и снимки: миртесен.ru

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)