171103-Haussmann-Sapin2017-0021-2-small

Най-ефектното Коледно дърво на 2017 година е в Галери Лафайет

17 декември 2017

Френският мултибранд магазин Галери Лафайет всяка година се състезава със себе си за най-ефектната и впечетляваща елха в най-големия си обект в Париж. Факт е, че дизайнерите на емблематичния магазин всяка година създават уникални коледни дървета, които неизбежно влизат в социалните мрежи и печелят симпатии от цял свят. След висящите кристали от 2015 година и ледената елха от 2016 година, сега е ред на нещо различно.

Коледното дърво на парижкия магазин Галери Лафайет

Коледното дърво на парижкия магазин Галери Лафайет

Коледното дърво в прочутия магазин всяка година се очаква с нетърпение. Галери Лафайет е олицетворение на френския шик и мода, място, където може да намериш и да си купиш всичко, но поднесено с „номерата“ на френския шик и изисканост.

За празничния сезон  на 2017 г. Коледното дърво на  Галери Лафайет е създадено изцяло от надуваеми предмети. Цяла плеада от надуваеми понички, макарони, захарни бонбони и сладкиши са вплетени едно в друго, за да се постигне този поразителен ефект. Елхата, за разлика от друга година, не е закрепена на пода, а виси във въздуха от приказния стъклен таван на сградата.

galeries_lafayette_2017

Около магичното движещо се дърво са пръснати редица свободно плаващи и движещи се във въздуха сладки, курабийки и понички. Детето в нас – чудесна иртерпретация в Коледните дни, която ни връща в детството и света на лакомствата.

Елхата е изключително забавна и ако сте в Париж по празниците – не пропускайте да я видите. Е, и да напрвите елегантен малък шопинг в емблематичния магазин.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)