smP5u8v-rjk

Най-красивото момиченце

29 ноември 2014

Кристина Пименова  живее живота – мечта на много зрели красавици. 9-годишното момиче от Москва става модел още на крехката възраст от 3 годинки и днес, шест години по-късно, в модната ѝ биография се нареждат дефилета и фотосесии за марки, които влизат в портфолиото само на най- известните и успели модели. Участвала е в кампании на световноизвестни марки като Dolce & Gabbana, Prada, Burberry, Silvian Heach и Benetton. Снимала е корицата на детска версия на модното списание Vogue, реклама за Roberto Cavalli и Benetton, избрана е за рекламно лице на Kinder.

k8fpA

The-most-beautiful-girl-in-the-world-Kristina-Pimenova-1-411x600

20142811_-_9yearsoldmodel-3

Тя е призната за „най-красивото момиченце в света“ от британските медии.

В момента Кристина има повече от 2 милиона абонати във Facebook и над 300 хиляди – в Instagram. Между другото, това е много по-голям брой, отколкото имат много от световноизвестните модели.

Майка й, бившия модел Гликерия Широкова, почти всеки ден публикува снимки на дъщеря си във всички социални мрежи. Бащата на момичето е футболиста Руслан Пименов. Кристина се ражда в Париж, Франция, но скоро след това семейството й се мести в Русия. Майката решава, че детето е много фотогенично още от раждането му и решава да развие моделския му талант.

Сега от красотата на детето се възхищават мнозина, но има и такива, които не разбират напълно защо му е всичко това на едно дете.

Например, Daily Mail задава въпроса: „Не е ли прекалено млада за супермодел?“

kris3

Други потребители на социалните мрежи също са възмутени и често пишат в коментарите към снимките, че момичетата на тази възраст трябва да си играят с кукли, а не да се снимат за корици на списания. Също така, много хора не харесват, че момиченцето използва козметика и показва на всички снимки заучени пози.

Именно заради тези недоброжелатели, майката на Кристина твърди, че непрекъснато следи ситуацията в мрежата и коментарите към снимките. Тя даже е написала няколко правила за Facebook:„Всички материали, публикувани на тази страница трябва да са приятелски настроени към детето. Всяко видео или снимка, публикувани тук, които не са подходящи за тази възрастова група, ще бъдат незабавно отстранени, а този, който го и качил – ще бъде блокиран.“

UAzo2RHRxpo

Kristina-Pimenova9470963

20142811_-_9yearsoldmodel-4

Кристина не публикува снимки и не участва в диалог с абонати. Всичко това се прави от майка й. Според биографията, публикувана в сайта ѝ, малката Кристина „се наслаждава на всяка секунда“ от модните си дефилета и фотосесии. Дали това е така обаче, само времето ще покаже.

Ние ще следим за кариерата на този малък ангел и й желаем успех!

The-most-beautiful-girl-in-the-world-Kristina-Pimenova-1-2

The-most-beautiful-girl-in-the-world-Kristina-Pimenova-15-413x600

The-most-beautiful-girl-in-the-world-Kristina-Pimenova-12-416x600

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)