Кендъл Дженър

Най-печелившите топмодели за 2018 година

30 декември 2018

Фамилията „Кардашиян“ може и често да стана обект на присмех с фразата „известни, че са известни“, но пък определено можем да сме спокойни, че никой от популярното семейство „няма да остане гладен“. Това важи в пълна степен и за чаровната Кендъл Дженър, която се оказва най-печелившият модел в света за изминаващата 2018 година.

Карли Клос

Карли Клос

23-годишната брюнетка е заработила 22,5 млн.долара за това време – сума, далеч по-значителна в сравнение с второто име в класацията, това на Карли Клос, завършваща с приходи от 13 млн. Кендъл дължи челната позиция благодарение на ангажиментите си за компании като Estee Lauder, Adidas, Calvin Klein и други, чието рекламно лице е.

Криси Тийгън

Криси Тийгън

Макар и доста по-назад, Клос също може да отчете рекордна за себе си година – тя пък работи за брандове като Swarowski и също за Adidas и Estee Lauder. Третата позиция е за Криси Тийгън и Роузи Хънтингтън-Уайтли с 13,5 млн. долара. В Топ 10 са също така и Жизел Бюндхен, Кара Делевин, Джиджи и Бела Хадид,Джоан Смолс и Даутцен Круз. Оттам изпадат Адриана Лима и Ашли Греъм. Общо, десетте момичета са спечелили 113 милиона за 2018 година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)