ava_tinder

Най-секси жената в социалната мрежа се оказа… робот (видео)

14 април 2015

Казват, че успешната рекламна кампания е половината успех на продукта. А във време, в което нестандартните идеи са все по-голяма рядкост, то тази, за която ще ви разкажем, спокойно може да се квалифицира като „гениална“. Но да започнем от самото начало – вероятно сте чували за новата социална мрежа Tinder, която е абсолютен хит зад Океана и чиято основна цел е запознанства с интимен характер между отделните й потребители.

Alicia-Vikander-Oscar-Isaac-Domhnall-Gleeson-in-Ex-Machina-Wallpaper

Наскоро, един от въпросните участници предизвика любопитна дискусия в медиите. Това бе сексапилната 25-годишна Ейва, чиито снимки със сигурност предизвикват възхищение сред силния пол. Или поне докато някой от тях не реши да започне разговор с нея. Началото на общуването преминава в няколко рутинни въпроса, след което Ейва изненадващо преминава в съвсем различна посока с питане „А какво точно те прави човек“?!

След като отговори правилно, потребителят получава отговор – „Умен си, мина теста ми. Сега виж моя профил в Instagram и кажи дали аз съм минала твоя“ – @meetava. Отваряйки го, той осъзнава, че Ейва не е човек, а изкуствен интелект, част от рекламна кампания, препращащ „мераклиите“ да се запознаят с нея към сайт, промотиращ новия филм на режисьора Алекс Гарланд – „Ex Machina“.

exmachinaposter

Самата продукция разказва историята на млад програмист, който е изпратен в далечна база на света със задача да помогне за реализирането на първия реален изкуствен интелект в тялото на сексапилна жена – робот. Лентата се очаква по екраните от 10 април, а любопитен детайл е, че явно нито един от „измамените любовници“ не е бил особен физиономист, тъй като снимките в профила на чаровната Ейва са на изпълнителката на главната роля, актрисата Алисия Викандер. И все пак, както вече казахме, успешната рекламна кампания е половината успех на продукта.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)