sex_fantasii1

Най-честите секс фантазии на мъжете (18+)

29 юни 2015

Факт – през 21-ви век табутата в секса отдавна не са това, което бяха преди години, но все още вроденият консерватизъм и възпитание често водят до разминаване в „желаните предпочитания“. Скорошна статистика показва, че над 70% от силния пол дори не смее да сподели еротичните фантазии с половинката си и често се стига до онази забавна пословица „когато не върви сексът в леглото, върви този извън него“ (особено, когато при него няма забранени неща). И така, нека се опитаме да разграничим кои са най-честите еротични фантазии на мъжете:

orallove

Орална любов и финал – вярвате или не, сред младото поколение френските ласки са абсолютно демоде, затова най-често са придружени със съответния финал от страна на мъжа, докато е обслужван. За сметка на това обаче, сред по-старите двойки по-голямата част от дамите дори не искат и да чуят за подобно нестандартно обслужване. И прибягвайки отново до сухите факти, то подобен тип орална любов е сред най-търсените услуги от страна на силния пол сред професионалистките в бранша.

Кучешката поза – когато става дума за освободен секс, мъжете обожават тази поза, защото тя им дава усещане за контрол над ситуацията и съответно доминация над партньорката.

Тройка с две жени – мъжкото въображение е нещо безгранично, но е безспорно, че идеята за секс тройка е сред най-търсените изживявания. Разбира се, с краткото уточнение, че говорим за типа с две жени и един представител на силния пол, а не обратното. Любопитно е обаче, че след като веднъж сбъднат мечтата си, повечето мъже предпочитат да се завърнат към стандартните процедури в леглото и не изпитват особено желание да повторят.

Анален секс – стандартна процедура от порно индустрията, която все още си остава скрито желание за мнозина представители на силния пол в реалния живот. За да сме честни, трудно е да си представим как се обяснява подобен фетиш на половинката…

sex_toys

Секс играчки – според специалистите, използването на секс играчки е идеален начин да се разрушите монотонността и скуката в леглото, като най-често мотивацията за това идва именно от страна на силния пол.

role_play

Ролеви игри – ако се вярва на думите на професионалистките в бранша, то най-често им се налага именно да играят различни ролеви игри с клиентите. Сред най-търсените са шеф и секретарка, учител и ученичка, полицайка и затворник, медсестра и пациент и такива, за които се влиза в подсъдимата зала. Вероятно затова и по-рядко се практикуват у дома.

текст: Митко Попов
снимки: Mirror, Huffington Post

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)