GOP Presidential Candidates Debate In Detroit

Намерете 10-те разлики: първа восъчна фигура на Мелания Тръмп в музея „Мадам Тюсо“

27 април 2018

Към скулптурите на Анджелина Джоли, кралица Елизабет II, папата и другите звезди и световни лидери в музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк се присъедини и Мелания Тръмп: восъчата фигура на първата дама на САЩ бе представяна на журналистите вчера лично от Шон Спайсър, бивш говорител на Белия дом. Скулптурата на Мелания бе поставена до фигурата на Доналд Тръмп.

Художниците решиха да увековечат Мелания в синя рокля – образ, който видяхме по време на предизборната кампания на Тръмп през 2016 г.

Спайсър вярва, че копието е почти неразличимо от оригинала, но мнението на хората в мрежата са разделени – започна ожесточен дебат за това дали скулптурата е успяла да предаде характеристиките на първата дама. Въпреки това, организаторите на изложбата, препоръчват да се съсредоточим върху нещо друго – на факта, че Мелания е удостоена с място в музея на Мадам Тюсо.

Тя има безупречни маниери и вкус. Мисля, че американците подценяват нейната интелигентност и политическа мъдрост,

Каза Спайсър.

 Madame Tussauds New York And Sean Spicer Debut New Melania Trump Figure

GOP Presidential Candidates Debate In Detroit

Той също така отбеляза, че Доналд Тръмп е много щастлив със съпругата си, защото тя винаги и във всичко го подкрепя – „както публично, така и зад затворени врати“.

На последното скептиците трудни вярват: на публични места Доналд и Мелания понякога се държат като непознати. И ако Тръмп понякога се опитва някак да изглади острите ъгли, то първата дама се случва да откаже да хване съпруга си за ръка или да бъде снимана до него. Но в музея „Мадам Тюсо“ съпрузите се справят отлично.

Madame Tussauds New York And Sean Spicer Debut New Melania Trump Figure

GOP Presidential Candidates Debate In Detroit

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)