Нана Гладуиш

Нана Гладуиш откровено за тежката си битка с рака

08 май 2019

Популярната телевизионна водеща Нана Гладуиш, която в последните десетина години се бори с тежката диагноза „рак на гърдата“ на два пъти, реши да сподели за голямата си болка, когато е научила новината и за изпитанията по пътя на битката й с ужасната болест.

Водещата на „Съдебен спор“ заяви, че това, което й е помогнало най-много, е не гневът, а вярата в самата нея и силите й, с помощта на които да успее да се пребори.

Снимка: Прес инфо

Снимка: Прес инфо

„Не бих използвала думата „отчаяна“, а по-скоро „разгневена“, което не ми прави чест. Не се гордея с това. Когато ти се случват неща, които хората биха нарекли злини и изпитания, в един момент вярваш, вярваш и се опитваш да си добър и стойностен човек, но в следващия не можеш да разбереш.. убягва ти чувството за справедливост и самата самооценка. Дали това, което мислиш за себе си е обективно или си сбъркал“, призна тя.

„Позволявала съм си реплики, които няма да споделя никога. След време разбрах, че това не е начинът да спася себе си и да преодолея трудностите. Не гневът, разочарованието и отчаянието, а вярата ми помогна. Има неща, които може би трябва да преживееш и достойно да се справиш с тях“, завърши Нана.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)