5e_gct6rf

Нана се включи в ефир от Израел

19 март 2018

Тв водещата Нана Гладуиш, която се лекува в Израел, бе включена по скайп в ефира на „Нова“ от съдия Иван Сотиров. Последният води сам предаването „Съдебен спор”, докато Нана е на терапия.

„В момента съм в Тел Авив, правя процедури и те ще продължат доста дълго. Стискам палци на теб, Соти, на целия екип, на всички хора в залата. Със сигурност ще бъдете блестящи и аз ще имам възможност да ви гледам”, заяви Нана, която бе бурно аплодирана от зрителите.

Вижте още: Нана Гладуиш: Аз ще ви липсвам не толкова, колкото вие на мен!

„Чакам те с нетърпение да си дойдеш, Нана. Ти си моята опора. Бъди силна, знам, че ще успееш”, отговори Иван Сотиров, цитиран от „Блиц”.

В началото на март водещата на „Съдебен спор“ обяви, че ще отсъства от малкия екран.

„Няма да се виждаме известнo време!“, каза Нана в края на предаването. „Ще бъдете с великолепния съдия Сотиров и целия екип, така че аз ще ви липсвам не толкова, колкото вие на мен. Благодаря ви!“, обърна се към зрителите чаровната водеща.

Нана рестартира битката си с рака през лятото на 2017 г. Както и първия път, когато бе диагностицирана с коварното заболяване, Нана се старае да превърне личното си изпитание в позитивна кампания, с която да вдъхне сила на хората с онкологични заболявания.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)