Наоми Кембъл се възгордя по червения килим на Life Ball, но прочете посланието на сър Елтън Джон (видео)

10 юли 2017

Специален гост на световното събитие LIFE BALL 2017, състояло се във Виена бе Наоми Кембъл.Черната перла, както я наричат, дефилира по червения килим и се качи на официалната сцена, за да поднесе официално приветствие към присъстващите. То бе от нейно име и от името на фондацията на Елтън Джон, която от години подкрепя борбата срещу СПИН и изданията на LIFE BALL.

Naomi-Campbell-Life-Ball-KOKO-TV-7

Наоми Кембъл по червения килим на LIFE BALL 2017

Още по темата: По червения килим на Life Ball 2017

Някога ние се криехме в ъглите и ХИВ ни преследваше, като ни караше да се срамуваме, разболяваше ни и ни оставяше безмълвни. Днес няма нужда да се крием повече!
Днес ние преследваме ХИВ, защото няма защо повече да се страхуваме.  Днес ние виждаме края на страха от СПИН на футболното поле,  в кръчмите, на поп-фестивала, дори у дома. Днес ние можем да се борим със СПИН. Ние можем да разберем статуса и да защитим себе си и тези, които обичаме с лекарства и знание.

Знаем, че ХИВ няма да ни уплаши, убие или посрами. Мислихме, че болестта ще ни победи, но не стана така. LIFE BALL Е ИМЕННО ТОВА! И аз съм изключително горда да споделя с вас този момент, и да сме заедно.

Наоми Кембъл прочете послание на Сър Елтън Джон към LIFE BALL

Наоми Кембъл прочете послание на Сър Елтън Джон към LIFE BALL

Тя не пожела да даде интервюта и да каже дори  дума пред репортерите от редица световни медии, сред които и този на In LIFE TV.

Още по темата: In LIFE TV и Fashion TV – рамо до рамо на LIFE BALL Vienna 2017!

Наоми Кембъл премина по червения килим и прочете своето послание от сцената на бала и призова за толерантност, за отговорно поведение и превенция на риска от СПИН. Тази година мотото на Балът на живота бе „Разпознай риска! Знаеш ли своя статус?“

Още по темата: In Life, Кончита Вурст & Life Ball: Време е да се обединим!

Naomi-Campbell-Life-Ball-KOKO-TV-5 Наоми Кембъл бе с бляскава визия и с нова прическа. Тя бе спазила дрес кода на събитието – препратка към блясъка на 20-те години на миналия век и стил „Кабаре“. Стилната и бляскава бяла рокля контрастираше с цвета на кожата й, и особено добре подчертаваше перфектната фигура. Дори и леко превзета, Наоми си е Наоми и ние сме щастливи, че имахме възможността да я уловим с нашата камера!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)