Направи си сам – декорация за Хелоуин

31 октомври 2016

Хелоуин е един от празниците, който предполага множество варианти за собственоръчно направена украса – вариантите са много, достатъчно е да развихрите въображението си, за да доставите радост най-вече на децата. Тематичната декорация е важен и задължителен елемент от интериорното решение. Няма нищо по -хубаво от това да бъдете творци в собствения си дом и за празника да измислите нещо подходящо, което да внесе настроение в средата, която обитавате. 

Украсата за Хелоуин ще зарадва с предизвикателство особено по-сръчните, които искат да зарадват близките си със страховит декор, подчинен на празника. Най-лесният вариант е да издълбаете тиква със страшно лице и да запалите в нея една или няколко свещи. Поставена на масата, тя ще внесе празнично настроение и е чудесен декоративен акцент. По магазините вече навсякъде се продават различни дребни декорации – паяци, прилепи и други, които ще допълнят вашата композиция.

За да е успешен вашия проект не е добре да прекалявате с пищността на декора. Достатъчни са няколко акцента, които могат да бъдат поставени в група или поотделно на различни места в къщата. Подходящо е да ситуирате вашата декорация на масата за хранене, библиотеката или на помощните масички в хола. Запомнете – и тук мярката е от особено значение и не бива да се прекалява. Важно е да спазвате принципите за безопасност, особено ако палите свещи и имате малки деца. За Хелоуин е важно да се създаде мистична и тайнствена атмосфера. Ако не сте сигурни, че ще се справите сами – нашият съвет е – обърнете се към специалистите.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)