00684694

Наско Сираков: С Илиана се сдобряваме в леглото

19 септември 2017

Легендата на Левски Наско Сираков заяви, че със съпругата му Илиана Раева се сдобряват в леглото, след като са се скарали.

„Как се запазва брак? С любов, с послъгване тук-там, с отношение. Илиана е великолепен човек. Каквото и да кажа за нея, ще е малко. Всяка сутрин ѝ казвам, че я обичам. Иначе не може да ми започне денят по друг начин, забранено е“, довери Наско пред bTV.

„Няма нещо, за което да не сме се карали с нея. Примерно, защо като съм слязъл от колата, съм вървял един метър пред нея, а не съм я чакал. И ставахме на кълбо, кълбо от нерви. Как се сдобряваме? В леглото, как! Там най-лесно се сдобряват хората. Всичко приключва бързо“, продължи бронзовият медалист от САЩ’94.

„Най-големият скандал от ревност? Рязала ми е дрехите на ивици, правила ги е като на индиански вожд. Изхвърляла ми е всички парфюми от 17-ия етаж, часовници“, сподели още бившият голмайстор.

На въпрос колко пари има в момента в джоба, той показа нагледно: „Ето, имам 2250 лева. Реално това са ми парите до края на месеца“, добави Сираков.

източник и снимка: sportal.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)