20140513_xscape_deluxe

Наследниците на Майкъл Джексън: Не излъчвайте „Да напуснеш Невърленд“ по телевизията!

11 февруари 2019

Наследниците на Майкъл Джексън предупредиха американската телевизия „Ченъл 4″, че документалният филм за двама мъже, които твърдят, че като деца били обект на сексуални посегателства от страна на краля на поп музиката, нарушава програмните й правила.

Адвокати на наследниците на Майкъл Джексън заявяват в свое писмо, че документалният филм „Да напуснеш Невърленд“ не включва отговори на защитници на интересите на краля на поп музиката, както това се изисква в съответствие с правилата за програмиране.

„Смятаме, че всички можем да се съгласим, че фалшивите обвинения във филма са значими“, се казва в писмото – „Човек трудно може да си представи по-значими обвинения срещу някого.“

Вижте още: Документален филм обвинява Майкъл Джексън в педофилия (трейлър)

В края на миналата седмица подобно писмо бе изпратено до телевизия НВО. В него се казва, че обвиненията са позорни, но вниманието се фокусира върху програмите правила в Ченъл 4.

Двете телевизии са съпродуценти на въпросната документална лента, която бе показана премиерно на кинофестивала Сънданс. Очаква се тя да бъде излъчена през първата седмица на март от Ченъл 4 във Великобритания и от НВО в САЩ.

Снимка: Мichaeljackson.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)