Наталия Водянова за Vogue

Наталия Водянова за Vogue

27 ноември 2015

Наталия Водянова показва невероятно чистата си хубост от корицата на новия, декемврийски  брой на модния алманах Vogue. Фотосесията за испанското издание на списанието е дело на Нико Бустос.

Наталия Водянова за Vogue

33-годишният руски топмодел позира за модния фотограф със стайлинг, подходящ за предстоящите новогодишни празници с дрехи на Louis Vuitton, Dior, Givenchy  и др. Тя е родена в бедното семейство на самотната майка Лариса в Нижни Новгород, Русия. Сестрата на Водянова – Оксана, има аутизъм и церебрална парализа и изисква постоянни грижи. На 11 години Наталия започва незаконно да продава плодове на улицата, за да помогне за прехраната на семейството си. На 17 се премества в Париж, за да преследва кариерата на модел. „Дълбоко в себе си бях уплашена. Беше голяма промяна за едно 17-годишно момиче от Русия. Когато пристигнах в Париж, не можех да говоря френски, нито английски. Бях толкова беззащитна!“, казва красавицата.

Vogue_España-December_2015-Preview-Natalia_Vodianova-by-Nico_Bustos-02

Старта на Наталия е през 2001 г., когато  тя се появява на ревю на Marc Jacobs. Успехът не закъснява и днес тя е сред най-високоплатените модели в света, но продължава да се бори за правата на хората с увреждания в своята родина чрез фондацията си Naked Heart.

Vogue_España-December_2015-Preview-Natalia_Vodianova-by-Nico_Bustos-04
Ето какво казва Водянова в свое интервю:  за Naked Heart, която е основана през 2004 г.: „Бях съпруга, имах дете и кариера, но чувствах, че нещо липсва в живота ми. Като малка бях научена да се боря за следващия ден. Не можех просто да седя и да се наслаждавам на успеха си. Реших да помагам на деца като сестра ми, защото като малка обичах Оксана повече от всичко. Затова плаках, когато създадох първата си детска площадка за деца със специални нужди. Звукът от смеха на тези деца беше поразителен. Най-красивият момент от живота ми…“ Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)