orig (2)

Наталия Гуркова: Джордже е моята голяма любов

09 май 2019

Наталия Гуркова започва живота си отначало. В София, сама с двете си деца след смъртта на съпруга си. На снимките идва съвсем точно, въпреки че е заседнала с колата си в асансьора на сградата, в която живее, и повече от 15 минути не е имала връзка на мобилния си телефон. На лицето й е отпечатано притеснение. Когато в студиото влизат децата й, за които тя е приготвила изгладени нови дрешки и маратонки специално за снимките, атмосферата се променя – детският смях и детският поглед разпръскват леките следи от напрежение. Това разказва Анета Дженева от EVA за срещата си с Наталия Гуркова по повод фотосесия и интервю за изданието.

За фотосесията Наталия иска да е облечена в черно – цветът, в който се облича неизменно от септември насам. Убеждаваме я да облече жълтата рокля на Dolce&Gabbana с огромна черна панделка, продължава разказа си Анета.

Съпругът й Джордже Михалевич бе застрелян в колата си в Йоханесбург, ЮАР, на 24 септември 2018.

„Никога, никога не съм си и помисляла, че точно на мен може да ми се случи“, казва с горчивина Наталия.

Овладяна, спокойна, балансирана – такава изглежда Наталия месеци след трагедията.

Вижте още: Наталия Гуркова ще води свое телевизионно предаване

„Миналата година, през септември, животът ми се преобърна за втори път. Още в началото на годината бяхме решили с Джордже, че ще останем да живеем в Европа. Аз живея в България от няколко години, а съпругът ми пътуваше между държавите, но вече беше решил да не живее в ЮАР. От април месец бяхме в Европа – най-напред в Черна гора, после във Франция, септември бяхме в България, за да изпратим на училище дъщеря ни и малкия на детска градина. Ден след това мъжът ми замина в ЮАР по работа. И ми се обадиха от полицейската служба. Мислех, че сънувам, че се случва нещо нереално, някаква измама… Беше толкова ужасно, че не можех да повярвам, че е истина“, казва Наталия и допълва:

„Да, започвам отначало живота си. Но вече с две деца, това е разликата. Когато преди 10 години се омъжих за Джордже и взех решение да замина с него за ЮАР, където той е роден и живее, започнах живота си пак отначало, на чисто. Когато си млад и влюбен, е лесно да си вземеш куфара и да заминеш на другия край на света. Както направих аз, изоставяйки своя живот тук, кариера, в която имах достатъчно работа заради опита и името, което си бях създала. Тук оставих семейството си и приятелите, които толкова обичам…“

Гуркова обаче е категорична, че любовта си заслужава жертвите и казва:

„Джордже е моята голяма любов.“

Снимка: Васил Германов за EVA

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)