5e_3nupcd

Наталия Кобилкина вдигна моминско парти на открито

07 юни 2017

Сексоложката покани своите най-близки приятелки, за да отбележи за втори път края на живота си като свободна жена. През уикенда Наталия Кобилкина ще се венчае в Гърция за Такис Дретакис. Бившият ѝ съпруг Делчо не е поканен.

„Моминското парти беше приказно! Обичам ви, момичета!“, коментира Кобилкина.

Приятелките ѝ се насладиха на градинско празненство с летен дрескод. Те сложиха за събитието туники, но после много от тях се съблякоха по бикини, за да добият тен.

5e_7sll3w

Наталия направи традиционното хвърляне на булчинския букет още на моминското парти. Сред забавленията имаше и игра с белене на банан с уста.

5e_kuhmul

Такис Дретакис е изключително заможен благодарение на уменията си в туристическия бизнес. Завършил е в Швейцария, но е живял и работил в Англия, Америка, Франция и сега у нас. Не говори български и затова с Наталия си комуникират на английски.

Известната сексоложка се впечатлила от интелекта му и най-вече от това, че е истински джентълмен и не спира да я изненадва. На една от първите им срещи в изискан ресторант седнал на пианото и засвирил „Лунната соната” на Бетховен, знаейки, че това е пътят към сърцето на Кобилкина.

5e_kr57xm

Запознанството им става в хотела в Банско, който Такис управлява. По това време в него Кобилкина провеждала семинари. Впечатлен най-вече от професията й, елинът веднага я поканил на вечеря. Макар да била женена по това време, Наталия не се церемонила и приела на секундата.

Богаташът атакувал сексоложката още същата вечер. А на следващия ден Дретакис я представил на майка си и останалите му роднини, които пристигнали в България.

ntalia

Новият възлюбен на Кобилкина е по-възрастен от нея. Сексоложката явно не иска повече млади мъже, след като е недоволна от брака си с Делчо. С него бяха семейство цели 11 години, но амбициозността на рускинята нямала граници.

по материали на blitz.bg, dir.bg
снимки: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)