Наталия Кобилкина и Такис

Наталия Кобилкина е бременна с първото си дете

21 септември 2018

Известната сексоложка Наталия Кобилкина и съпругът й Такис Дретакис са в трепетно очакване на първото си дете. Новината съобщи самата тя в предаването „На кафе“ и сподели, че е в четвъртия месец.

„Жените винаги се разхубавяват, особено ако са бременни, се разхубавяват още повече. Имам такава хубава новина, че чакам детенце.“, призна Кобилкина.

Сексоложката допълни, че обмисля къде да роди, като първоначално е искала на остров Бали, след това е решила, че Швейцария е подходящото място, но съпругът ѝ настоял да изчакат, преди да се спрат окончателно на дестинацията за раждане.

Наталия Кобилкина

Наталия, която съветва дами от всички възрасти по въпросите на личния и сексуалния живот, не смята да си поставя ограничения в забавленията и препоръчва това на всички жени. Храненето и спортът обаче са задължителен елемент за поддържането на самочувствието, смята сексоложката.

„Това е най-голямото щастие за една двойка. Надявам се да бъда добър баща. В началото ще бъда непрекъснато до детето. Двамата с Наталия ще решаваме всяко нещо заедно. Обичаме България, но бизнесът ми е тук, в Америка и Гърция. Така че със сигурност ще е пътуващо дете.“, допълни на свой ред Такис.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)