portman-1

Натали Портман купи къща за седем милиона долара в Санта Барбара

05 юни 2017

Западните медии съобщават, че Натали Портман е направила следващата голяма покупка: актрисата вече има къща на брега на Тихия океан в Санта Барбара. Твърди се, че цената на имението е около седем милиона долара. Къщата разполага с четири спални и пет бани, на открито и закрито, просторна тераса с гледка към океана и басейна.

Особеността на този проект, както казват източниците, е максималната му практичност. Имението е изпълнено в стил конструктивизъм (въпреки че някои от стаите са проектирани в африкански стил и хай-тек). Оборудвана е с всичко необходимо за комфортен живот. Къщата е снабдена със стотици сензори, които реагират на всяко действие. „Умният дом“ веднага е допаднал на Натали Портман, защото тя е държала в интериора ключово място да има минимализма. Цялата концептуална рамка на къщата се базира на бетон, стомана и стъкло.

Друго предимство на дома в Санта Барбара са градините, в които има различни видове дървета и растения. Плажът е само на няколко минути пеш, а от панорамните прозорци на спалните се открива зашеметяваща гледка.

portman-2

portman-3

portman-4

portman-5

Снимки:  TMZ

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)