1509262288

Натали Портман обяви, че постоянно е била тормозена

22 ноември 2017

Знаменитата американска актриса Натали Портман обяви, че  през годините на нейната кариера, тя постоянно е била подлагана на сексуален тормоз, пише списанието New Musical Express.

„Никой не ме е изнасилвал, но съм била и тормозена и дискриминирана в почти всеки един проект в който някога съм работила“, – цитира изданието реч на Портман от фестивалът Vulture в Лос-Анджелис.

Тя посочи случай, в който нейн продуцент я поканил да пътува в частен полет. Когато стъпила на борда на самолета обаче, се оказало, че там няма други хора, но пък има единствено двойно легло. И макар мъжът да не предприел никакви действия, актрисата признава, че е изпитвала огромен страх.

„Имам стотици такива истории“ - добавя актрисата

Скандалът с обвиненията в сексуален тормоз срещу Харви Уайнстин от преди няколко седмици, се развихри във вълна от подобни разобличения на много известни фигури от шоу бизнеса, киноиндустрията, телевизията и политиката.  Все повече жени събират смелост да разкажат за свои травмиращи преживявания, а списъкът на обвинените расте ежеседмично.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)