orig (2)

Наум Шопов-внук и Теа Минкова в празничен Берлин

18 декември 2018

След наситените със събития дни през последния месец Теа Минкова и Наум Шопов-внук се отдадоха на заслужена почивка и зимни приключения в германската столица. Двойката е в Берлин, където живее сестрата на Наум Невена и той използва времето, за да се посвети на малката си племенница Линеа. След края на снимките на „Откраднат живот“, предложението за брак, което се случи на рождения ден на Теа, и полагането на Хипократовата клетва от младия лекар, двамата ще прекарат първата си Коледа като сгодена двойка.

orig (3)

Вижте още: Вижте как Наум Шопов-Младши предложи брак на Теа (видео)

Те се наслаждават на изкушенията на зимен Берлин. На пищните коледни базари, които са много популярни по това време на годината, двамата са пийнали по чаша греяно вино в Шарлотенбург от чаши във формата на ботушче. А към една от снимките, на която Теа целува нежно Наум по носа, тя е написала:

orig (1)

„Моят коледен подарък.“

Наум Шопов-внук, който по образование е лекар, но се изявява като актьор в сериала, предложи брак на дългогодишната си приятелка Теа Минкова на рождения ѝ ден. В интервю за Dir.bg Теа сподели, че още нямат конкретни планове за сватбата, но със сигурност ще бъде в тесен кръг.

Снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)