Наум Шопов-Младши и Теа Минкова ще имат бебе

28 юни 2019

Прочутата актьорска фамилия „Шопови“ съвсем скоро ще се увеличи с още един член. Наум Шопов-Младши или както е по-познат на аудиторията, с ролята си в мединската драма „Откраднат живот“, обяви че чака дете от годеницата си Теа Минкова. Двамата публикуваха една и съща снимка в профилите си в социалната мрежа Instagram, като просто използваха различен текст към нея.

„“Ще си имаме бебе! Преди седем години се влюбих в това момиче и тогава още знаех, че искам тя да е майка на децата ми. Най-накрая си материализираме любовта. Обичам ги!“, бяха конкретните думи на актьора, докато Теа избра текст „Ще си имаме бебе. Седем години ЛЮБОВ в момента тежи около 130гр. и се намира в коремчето ми. Обичам те Наум Шопов и съм горда, че ще бъдеш баща на детето ни.“

Наум Шопов и Теа Минкова

Иначе двойката се сгоди преди малко повече от половин година – през ноември 2018-та, но все още не е избрала конкретна дата за сватбата си. Все пак уточняват, че когато се стигне до самото събитие, то ще е неформално и в тесен семеен кръг. Като далеч по-голям приоритет и Теа, и Наум тогава обявиха именно създаването на наследник – новината, която обявиха днес.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)