Начало на Бразобразието – поставено! На живо в In Life TV

20 февруари 2015

Снощи единствено зрителите на In Life TV имаха прекрасната възможност да се насладят на откриването на фестивала Brazzobrazzie Winter Edition 2015 на живо от Sofia Live Club. И тъй като държахме максимално достоверно да ви предадем емоцията и енергията, които се усещаха при нас на място, прекарахме голяма част от времето бекстейдж в коридорите на клуба и гримьорните на артистите.

Начало на Бразобразието - поставено! На живо в In Life TV

Направихме ексклузивни интервюта с двете български формации, на които предстоеше да открият фестивала с много страст, суинг и фънк. Срещнахме ви с музикантите от V.S.O.P , които ни пренесоха по един красив начин в златните за суинга времена – 30-те години на миналия век. Поговорихме си и с талантливите момчета от Funky Miracle – симпатично притеснени от камерата ни, но загърбили всякаква сценична треска в момента, в който стъпиха на сцената.

DPP_30211

Видяхме как се подготвят групите за своето излизане, усетихме вълнението и отдадеността им, които заредиха в последствие и техните изпълнения. В това може да се убедите и сами като си пуснете видето от живото ни излъчване снощи. В него ще научите и защо суингът беше сравнен с баскетбол и каква е точната дефиниция на “суинг чувство”.

DPP_30083

Ще откриете и любопитен разговор с Георги Пейчев, по-известен като Жоро Степа, който буквално ни смая с танцувалните си умения и най-вече с факта, че скоро е навършил 65 години. От разговора ни с него може да разберете повече да степ обувките, да чуете една-две шеги свързана със степа и да научите куп друг интересни факти.

DPP_30151

В коридорите на Sofia Live Club, освен замесените във вечерта музиканти, издебнахме още Рафи, Мишо Йосифов, Михаела Филева и Вили Стоянов, който ни сподели какво усещането да си част от фестивала като участник и организатор едновременно. С него обсъдихме и разнообразните международни участия, които предстоят.

DPP_29953

Какво ни чака тази вечер? Отново задължителните танци, хубава музика, настроение, брас и бразобразия! И ако вчера бяхме на суинг и фънк вълна, днес ще се пренесем някъде в Средиземноморието. Защо? Гледайте ни отнова на живо от Sofia Live Club и тази вечер в 22:00, когато в рамките на фестивала ще свирят две италиански групи –Radio Zastava и Ottoni Animati. Така че, довечера всички пред компютрите за Brazzobrazzie Winter Edition 2015 на живо в In Life TV!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)