Нашият екип

Димитър Попов : Програмен директор

Димитър Попов

Програмен директор

Завършва журналистика в СУ "Св.Климент Охридски" през 2002 г. Работил е като редактор в Студентско радио "Алма Матер", Българско Национално радио и радио NET, в телевизиите "Евроком" и Нова ТВ, в онлайн медии Topsport.bg, Lifestyle.bg, Avtora.com и Likealady.bg. Дългогодишен блогър с интереси в областта на филмовото изкуство, шоубизнеса и човешките взаимоотношения.

Симеон Симеонов : Директор видеопродукция

Симеон Симеонов

Директор видеопродукция

Завършва режисура през 2012 г. в Нов Български Университет. Притежава 15-годишен професионален опит като видеомонтажист. Работил е в телевизиите „Канал 2001”, BBT, BTK, „Европа”, PRO.BG, а последните девет години и половина е част от екипа на TV7. Режисьор по монтажа в различни реалити формати, отделно от това във визитката му личи работа над 10 късометражни, 15 документални и 1 пълнометражен филм. От 2011 г. досега се изявява предимно като монтажист и режисьор на спортни продукции (Формула 1, Българско първенство по футбол, Шампионска лига и Световна лига по волейбол). В свободното си време се занимава с фотография и музика.

Марио Трифонов : Главен Редактор

Марио Трифонов

Главен Редактор

започва да се занимава професионално с журналистика през 1995 г. Работил е в телевизиите „Триада”, „Евроком” и „7 дни”, в радиата „Хит 7”, „Атлантик” и NET, бил е главен редактор на списания BEAUTY, “Всичко за жената” и Mr. BiG, както и на онлайн медия Fashioninside.bg. Изпълнявал е длъжността „административен директор” във FHM и Madame Figaro. Автор на романа „Най-добра в играта”.

Пепа Попова-Кънева : Отговорен Редактор Мода и Лайфстайл

Пепа Попова-Кънева

Отговорен Редактор Мода и Лайфстайл

професионален икономист с профил „Международни отношения” с дългогодишен опит в областта на маркетинга и мениджмънта, и продуктовата реализация. За себе си определя модата като „начин на изразяване, поведение” или още по-точно казано „като бронята, която ни предпазва от сивотата на всекидневието”. Това е и причината във всеки удобен момент се опитва да оцвети ежедневието си, в буквален и преносен аспект, с многообразието от цветове, форми, стилове и красота, които само изкуството и модата могат да ни дадат.

Калина Станева : Отговорен редактор Култура и Изкуство

Калина Станева

Отговорен редактор Култура и Изкуство

философ по образование, но призванието й е журналистиката. Занимава се с електронни медии още от навършване на пълнолетие, като е работила в телевизиите Евроком, bTV, BBT, Нова Телевизия и БНТ. Същевременно я познаваме и като един от гласовете в програма „Хр.Ботев” на БНТ, където е автор и водещ на съботния предиобеден блок „Семейно радио”.

Ася Георгиева : Водеща и редактор

Ася Георгиева

Водеща и редактор

завършва журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”, като кариерата й започва по време на създаването на Нова Телевизия през 1995 г., където води авторското предаване за архитектура, строителство и дизайн „Архитектурен магазин”. След като работи за медията повече от 15 години, се мести с формата си в „7 дни” и BBT. Притежава опит и в областта на рекламата и връзките с обществеността, също така води своя постоянна рубрика на страниците на списание „Идеален дом”. Убедена е, че животът в естетически издържана среда учи и възпитава, правейки ни не само по-щастливи, но и по-добри.

Александра Милтенова : Водеща и редактор

Александра Милтенова

Водеща и редактор

Родена в град Перник, в момента живее в София. Завършила е специалност "Управление на туристическа агенция". Има единадесетгодишна дъщеря - Анджелин. През 2012 година година участва в конкурса “ Мисис България“, където спечели титлата „Мисис България Вселена“ и това стартира кариерата й като модел и посланик на редица каузи в общественото пространство. От май 2016 г.е лице на In Life TV, като ни прави свидетели на всичко най-интригуващо от светския живот у нас. Водеща е и на предаването "Кухня в рая".

Деси Барбукова : Водеща и редактор

Деси Барбукова

Водеща и редактор

Десислава Барбукова е родена в София през 1996 г., но се премества да живее във Виена, Австрия през 2008 г., като завършва средното си образование в престижното Vienna Internationale School, колеж към Мисията на ООН в австралийската столица. През 2013 година се обучава за кратко в University of the Arts London, преди да бъде приета да следва като студент по PR, медия и комуникации в Оксфордския университет.

Мариела Нордел : Водеща

Мариела Нордел

Водеща

Мариела Нордел едва ли е име, което се нуждае от особено представяне - има близки, почти родствени отношения с кубинските диктатори Фулхенио Батиста и Фидел Кастро (по бащина линия), отличена е със званието „Бизнес дама на годината“ (за 2013 г.) и безспорно бе най-яркият участник в родното издание на реалити шоуто Master Chef. Oт 2015 г. води кулинарното шоу по In LIFE TV - "KePasa с Мариела Нордел".

Венелин Бакалов : Оператор

Венелин Бакалов

Оператор

Роден е през декември 1989 г. Завършва специалност  "Бизнес икономика" (бакалавър) и "финанси" (магистратура) в УНСС. Насочва се към операторската професия благодарение на родителите си - известния български режисьор Паулина Иванова и опитния телевизионен оператор Сава Бакалов. През годините работи в телевизиите BBT, TV7 и News7. Автор е на документалния филм "Козлодуй - древен и млад", както и на клипове на българската група Velian. Част от екипа на In Life от октомври 2016 година.

Антон Хариев : Оператор/фотограф

Антон Хариев

Оператор/фотограф

Антон Хариев е завършил е кино и телевизионна режисура и операторско майсторство в Нов БГ Университет. Започва телевизионната си кариера през 2000 година като режисьор - новини в Нова телевизия, след това режисьор в Би Би Ти, Военния Канал, Главен режисьор и член на програмния съвет на Икономика тв, Тв 7. С фотография се занимава от 1993 година. Бил е художествен редактор на списание EBF. Aвтор на 3 самостоятелни изложби.

Михаела Борисова : Фотограф

Михаела Борисова

Фотограф

Родена през 1987 в гр. София, през 2006-та завършва „Фотография“ в „Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография. Дипломира се като бакалавър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност „Операторско майсторство“ през 2011 г. Четири години по-късно завършва магистратура в Националната художествена академия с профил „Дигитални изкуства“. От 2016 година е неизменна част от екипа на In Life.

Александър Георгиев : Технически асистент

Александър Георгиев

Технически асистент

притежава 10-годишен опит в телевизионната индустрия, където се е изявявал на най-различни позиции. Работил е в предаванията „Такъв е животът”, „Нашите момичета – звезди от екрана”, „Кошмари в кухнята” и др., изявявал се е и като локейшън мениджър в популярните български сериали „Революция Z” и “Фамилията”.

Copyright © 2014 IN LIFE, WEB MEDIA CREATIVE Ltd Sofia, Bulgaria