На гости в дома на Славчо Тошев

01 юни 2018

Екипът на In LIFE беше любезно посрещнат да гостува в дома на футболиста Славчо Тошев. Макар и прекратил футболната си кариера, той продължава да се занимава с любимия си спорт, като обучава малки деца в своята школа.

За него домът е място в което почива и обича да събира приятели и гости, това не е крепост, а място с широко отворени врати, в което всеки може да се забавлява до насита. Самият Славчо Тошев е човек не само с усет към красивото и детайла, но и човек с голямо сърце, чувствителен, емоционален и много позитивен. Домът за него е всичко, самият той го е аранжирал и подредил с много чувство. В него той е подредил не само любимите си вещи и предмети, събирани от цял свят, но и семейните реликви, на които той особено много държи. Изненада за екипа ни бяха неговите живи изпълнения, с които той не само ни трогна, но и заинтригува.

В рубриката „Интересните“ ви очаква една интересна, вълнуваща и различна среща със Славчо Тошев, който е не само запален фен на футбола, но и човек с тънък усет към красотата и хармонията. И това не се отнася само до обзавеждането на неговия дом, но и за всичко до което той се е докоснал. Заслужава си да бъдете и вие гости в неговия дом.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Иван Цвятков
постпродукция; Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)