На гости в луксозния бохемски палат на „Дийн Уинчестър“ от Supernatural

09 декември 2018

„Братята Уинчестър – Сам и Дийн“ – едва ли в света има телеман, който да не е чувал за главните герои в един от най-дълго просъществувалите сериали в телевизионната история Supernatural (преведен у нас като „Свръхестествено“).

Външен изглед

Външен изглед

Предверието/снимка: Arhitectural Digest

Предверието/снимка: Arhitectural Digest

Фентъзи сагата стартира през далечната 2005 година, а актьорите Дженсен Екълс и Джаред Падалеки бяха не само много млади, но и далеч от славата и милионите, в които „се къпят“ днес.

Мултимедия стая/снимка: Arhitectural Digest

Мултимедия стая/снимка: Arhitectural Digest

Едната детска стая/снимка: Arhitectural Digest

Е, през настоящата 2018 година, на екран върви 14-ият сезон на шоуто, а тандемът е до такава степен успешен, че може да си позволи най-доброто в почти всяко едно отношение.

Дженсън със съпругата си Данийл Харис/снимка: Architectural Digest

Дженсън със съпругата си Данийл Харис/снимка: Architectural Digest

Конкретно, този път ще поговорим за къщи и по-конкретно ще ви покажем тази, в която Дженсън живее с половинката си Данийл Харис в Остин, Тексас. Семейството отвори вратите на дома си специално за списание Architectural Digest, за да покаже на феновете си любимите си места за отдих.

Кухнята/снимка: Arhitectural Digest

То е дело на местният архитект Пол Лам и е декорирано от популярния интериорен дизайнер Сантини, като разполага с около 700 кв.метра площ. 5 луксозни спални и невероятна гледка към езерото Остин са само част от акцентите, а интериорът е в известния през 60-те бохемски стил.

Всекидневната/снимка: Arhitectural Digest

Основната спалня/снимка: Arhitectural Digest

Двойката живее в жилището с децата си от 2010 година, а тъй като винаги сме вярвали в поговорката „око да види (ръка да пипне)“, ви показваме най-изумителните стаи в него – както с отделни кадри, така и с приложеното видео, в което семейството лично разкрива историята на дома си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)