Най-високият пентхаус в Ню Йорк

На гости на най-високия пентхаус в Ню Йорк

20 февруари 2017

Днес имаме възможността да гостуваме във най-високия пентхаус, завършен наскоро в Ню Йорк от Кели Беун. Известният интериорен дизайнер разкри своята последна работа, реализирана в небостъргача на 432 Park Avenue, проектиран от архитект Рафаел Виноли.

kelly-behun-432-park-avenue-interior-designboom-04

Изключителният пентхаус се намира на 92-ри етаж от 96-етажната  кула в сърцето на Манхатън. Разпростира се на площ от около 800 кв.м. и разполага с три огромни спални, всяка една с  три бани и дрешници. В зона ден на обширни пространства са разположени просторната дневна, трапезария, зони за гости и отдих, библиотека и множество кътове.

kelly-behun-432-park-avenue-interior-designboom-02-818x818

Собственикът на имота поискал Кели Беун да разработи луксозно пространството и да проектира всеки един от мебелите и детайлите в него.

kelly-behun-432-park-avenue-interior-designboom-03

kelly-behun-432-park-avenue-interior-designboom-05

„Моята цел е да се създаде непреходно  за мода и време елегантно пространство, което да е  топло и удобно. Любимият ми елемент на апартамента са изгледите от  тези огромни прозорци и затова вкарах гледките във всеки възможен кът. Превърнах ги в картини в интериора.“

 kelly-behun-432-park-avenue-interior-designboom-06Нека сега се потопим в този просторен небесен разкош и усетим лукса и уникалността на неповторимата му дизайнерска концепция.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)