Коледа

На Коледа стават чудеса…

02 декември 2014

За седма поредна година организация „Мисис България“ и носителките на титлите Мисис България, Лейди България, Мисис Баба и Мисис – Дама на годината организираха своя Коледен базар – „Коледни ангели“.  В балната зала на хотел Монтесито София се събраха красивите и успели омъжени жени на България, заедно с децата и семействата си, за да подкрепят поредната благородна кауза, зад която застана инициативният комитет, оглавяван от Меги Савова, а именно кампанията I’m beautiful – кауза в подкрепа на здравето и красотата.

DPP_20834

Инициативата има за цел набирането на средства за подпомагането и покриването на оперативните интервенции на хора, родени с физически белези или придобити такива,белези, получени в следствие на изгаряния (пожари или киселина), транспортни инциденти, прорезни рани, жени преминали през мастектомия, деца родени със Синдрома на Пату (заешка устна). Реконструктивната, пластичната и естетичната медицина са пътят към нов живот за всички тези хора. За жалост подобен род операции са продължителни и много скъпи.

DPP_20844

Специалният проект:  „I’m beautiful, I’m strong, I will smile again“ снощи бе в полза на Ани – една силна и отговорна майка, която влиза в горящия си дом, за да извади от него детето си. Малката й рожба е добре и се радва на безгрижно детство, но майката е със сериозни изгаряния по тялото и лицето, и трудно движи врата и ръката си. Вчера българските красавици се обединиха в името на една МАЙКА и нейното бъдеще и пълноценен живот.

DPP_20843

Красивите и отговорни носителки на корони застанаха зад каузата под мотото: ”Красотата в подкрепа на красотата” и лично участваха в проекта по създаването на прекрасни картини, които се продадоха на търга снощи.

DPP_20874

Пред фотобектива на брилятния фотограф Мони Франсес застанаха: Златка Димитрова, Деси Зидарова, Мариана Маринова, Вики Божилова и нейния малък, но много силен мъж Алекс, Славена Вътова, Златка Райкова, както и настоящите носителки на короната Мисис България – Диди Стоянова със семейството си, Кристиана Костадинова и Ради Орцева.

DPP_20855

Освен ексклузивните портрети на красавиците, които бяха изкупени за минути от присъстващите, носителките на титлите през годините бяха подготвили коледни украси, питки, сладкиши, средствата, от които също бяха предназначени в подкрепа на каузата.

DPP_20881

За доброто настроение на всички се погрижиха децата на красивите ни българки с брилятни изпълнения на любимите си песни и коледни стихове. Оранизаторите, разбира се, поощриха участието на малките ангели с ленти и подаръци.

DPP_20873

Знаете ли, че има неща които променят живота ви само за част от секундата. И един миг вие вече не сте същите! Не сте тези които познават близките ви, вие самите не се познавате! Представете си , че това се случи на вас?

DPP_20849

Ако каузата на кампанията „I’m beautiful“ ви докосва можете да станете част от нея, и да помогнете на много жени и деца да живеят пълноценно:

чрез дарителска сметка в лева.
IBAN №: BG22RZBB91551005268003
BIC: RZBBGSF
Райфайзенбанк

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)