hs-2002-25-a-1024_wallpaper

На 31 март Марс преминава в Близнаци

31 март 2019

В сутрешните часове на 31 март Марс от Телец преминава в подвижния знак Близнаци и ще има по-силно влияние в ежедневието на родените вече под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби до 16 май 2019 година. Аспектът за вас е по-предизвикателен и ще повишава на моменти напрежението в ежедневието ви. Единствено за представителите на Близнаци влиянието на Марс може да има както неблагоприятно влияние, ако Слънцето ви е с негативни аспекти по рождение, така и по-положително влияние, ако Слънцето е с хармонични аспекти в личния ви хороскоп. Марс дава сили и издръжливост, независимо, че може да се наложи да водите сериозна борба с конкуренти. Ще отстоявате позициите си и имате шанс при повече гъвкавост и бързина на действията да печелите срещу тях. В периода 31 март – 16 май тези четири знака трябва да се предпазват преди всичко от инциденти, наранявания, изгаряния, конфликти и неприятности от различно естество. Периодът за вас не е добър за рисковани действия и начинания.

Много по-позитивно ще бъде влиянието на Марс в Близнаци за родените под знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие ще печелите лесни победи, ще се изявявате и развивате успешно. Ще бъдете харесвани и одобрявани, ще имате много ползотворни контакти и възможности за печалби. В коя сфера точно ще оказва влиянието си Марс в Близнаци, в позитивен или негативен аспект, зависи от това в кой от рождените домове в хороскопа ви транзитира той и кои домове управлява. Марс е планета на активността, действието и инициативността. Близнаци от своя страна е знак, управляван от Меркурий, планетата на комуникациите, търговията, образованието, услугите, техниката, транспорта и т.н. Марс в Близнаци ще активира всички меркуриански въпроси и дейности. Тъй като е във въздушен знак крие опасност за активиране на пожари в световен аспект. По-неблагоприятно може да бъде проявлението му на 14 и 15 април, когато ще премине през неподвижната звезда Алдебаран от съзвездие Бик, на 22, 23, 24, 25, 30 април, на 3 и 4 май.

На 27 април в хороскопа на лунната фаза Последна четвърт планетите много активно акцентират хороскопа на България и ни дават информация за много динамични в страната ни процеси. Марс в Близнаци съвпада с Плутон от хороскопа на България, Слънцето и Луната активират предизвикателни аспекти към Слънцето и Уран в хороскопа ни, асцендентът е в знака Козирог и т.н. Другите прогностични техники също ясно показват, че периодът е много важен за нас и доста наситен с динамика и противоречия. Съвпадът на Марс и Плутон е доста опасен и трябва да бъдат взети всички предпазни мерки срещу насилие над публични личности, тъй като съществува реална опасност за живота на известен човек в обществото – било то политик, подземен бос или друга личност от т.нар. елит на страната. От друга страна в периода 27 април – 5 май има индикации и за повишаване на сеизмичната активност в региона на Балканския полуостров, а у нас е по-вероятно да бъде усетено по-скоро в източните части на страната. Работещите в АЕЦ трябва да бъдат особено внимателни в работата си, за да нямаме неприятни изненади с някакви аварии там. На дневен ред в периода, в който Марс е в Близнаци, в обществото ще бъдат темите за образованието, туризма, технологиите, транспортните и други услуги, търговските договаряния и международни преговори. Много добър период за науката и техниката, които могат да ни поднесат нови открития и изобретения, невиждани досега модели на автомобили и други транспортни средства, телефони и всякакви нови средства за комуникация.

Текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: Hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)