Una Residences Rendering

Небостъргач, вдъхновен от яхта

14 май 2018

В центъра на Маями в района Брикел започна строителството на 47-етажния небостъргач Una Residences, чиито дизайн на фасадата е вдъхновен от този на яхтата Riva. Проектът на екстериора и интериора е на бюрото Adrian Smith + Gordon Gill Architecture, което е проектирало и строящата се в момента Jeddah Tower в Саудитска Арабия. Тя трябва да бъде завършена през 2022 година и да се издигне на 1007 метра, пише 24chasa.bg.

5e_xgd7z2

Una Residences Gym Rendering

Una Residences Living Room Rendering

В Una Residences ще има 135 луксозни жилищна с площ между 102 и 445 кв. м с между 2 и 5 спални. До всяко ще има непосредствен достъп с асансьор. Собствениците ще се наслаждават на много екстри в сградата, включващи няколко басейна, спа, спортни зали, зона за разхождане на кучета, места за детски игри, кинозала, луксозни заведения и кетъринг, паркинги, персонал за 24-часово обслужване, частно пристанище и др. От всички жилища ще се открива панорамна гледка.

Una Residences Lobby Rendering

Una Residences Media Room Rendering

Una Residences North Pool Deck Rendering

По план небостъргачът трябва да бъде завършен през 2021 година. Основният инвеститор е руският богаташ Владислав Доронин, собственик на OKO Group, компания, която се занимава с недвижими имоти в Маями и Ню Йорк. В последните две години той е похарчил 48 милиона долара, за да изкупи жилищата на собствениците в 11-етажната сграда, която се е намирала на терена.

Una Residences Terrace Rendering

Una Residences Exterior Rendering

Очаква се цените, на които ще се продават апартаментите в Una Residences, да са между 900 000 и 5 милиона долара.

снимки: miamiluxuryhomes.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)